Campagneteam ‘Rijden Zonder Invloed’ bij Didam op Stelten

Iedereen weet dat rijden onder invloed gevaarlijk is. Toch stappen er nog steeds mensen achter het stuur na het drinken van alcohol, het roken van een joint of gebruik van Xtc of Paddo’s. Wil je zelf ervaren hoe het echt is om te rijden onder invloed, lees snel verder en kom langs tijdens Didam op Stelten! 

De gemeente Montferland wil inwoners bewust maken van de gevaren van alcohol- en drugsgebruik in het verkeer.  Daarom nodigt zij het campagneteam van ‘Rijden Zonder Invloed’ uit op zondag 2 juli bij Didam op stelten. De campagne ‘Rijden Zonder Invloed’ heeft als doel om rijden onder invloed van alcohol, drugs en medicijnen – en de gevolgen daarvan- sterk te verminderen.

Het campagneteam is aanwezig bij Didam op Stelten tussen 11:30 en 17:00 uur. Bezoekers kunnen plaatsnemen in de 3D Tripping Simulator.
Zo krijg je in een Virtual Reality- wereld met een Oculus Rift bril de kans om zelf virtueel te beleven wat het effect is van alcohol en drugs achter het stuur. Toeschouwers kunnen via een aangesloten televisie meekijken naar wat er gebeurd.

We hopen je te mogen begroeten!

Rijdenonderinvloed02
Rijdenonderinvloed03


Rijdenonderinvloed01