Nieuw: Sportinstuif bij Didam op Stelten

DSC_4544 (1)

De zaterdag van Didam op Stelten wordt een sportieve happening, om te kijken maar ook om deel te nemen. Kinderen in de basisschoolleeftijd en iets ouder kunnen op 6 juni tijdens een sportinstuif kennismaken met volleybal, voetbal, hardlopen en schieten. Hiervoor is vanaf 12.15 uur een stempelkaart te halen op de parkeerplaats bij het oude gemeentehuis. Kaart vol met 4 activiteiten? Na de laatste stempel is er voor alle deelnemers een gratis zak popcorn! Voor kleinere kinderen is er een springkussen aanwezig.

 

Aansluitend aan de sportinstuif  kunnen kinderen (geboortejaar 2003 t/m 2008) deelnemen aan de Rabo Dikke Banden Race die start om 14.30 uur. Daarna begint het wielerprogramma voor volwassenen. Kinderen en volwassenen die van hardlopen houden, kunnen vanaf 18.00 uur aan De Diemse Torenloop meedoen. Deze hardloopwedstrijd is er voor verschillende leeftijdscategorieën en afstanden, dus deelnemen kan iedereen! Voor beide activiteiten is het prettig dat er vooraf wordt ingeschreven, hoewel het op de dag zelf ook nog mogelijk is. Ga daarom naar de site www.didamopstelten.nl om in te schrijven.

 

Op zondag 7 juni is er van 11.00 tot 17.00 uur een sfeermarkt in het centrum van Didam. Met 120 kramen wordt een nieuw record verbroken. Hopelijk gebeurt dat ook om 14.30 uur bij het ‘record grootste aantal steltlopers’. Ga in Meulenvelden Kunst kijken en geniet op de diverse terrassen bij podia met live muziek. Vanaf 14.00 uur arriveren oldtimers in de markthal.