Nieuwe bestuursleden Didam op Stelten

Super blij zijn we dat we twee nieuwe bestuursleden mogen verwelkomen: Lars Wolters & Kaylee Ferrier.

Leer ze alvast een klein beetje kennen!

Lars 

Waarom ik bij het DoS-bestuur ben gegaan?
Toen je vraag kwam of ik wellicht toe wilde treden tot het bestuur hoefde ik niet lang na te denken. Zeker niet omdat ik al langer de wens had om een functie op te pakken binnen een van de lokale verenigingen. Na de eerste vergadering direct de knoop door gehakt om toe te treden, de click met de overige bestuursleden was direct aanwezig!

Beschrijf je zelf in 3 woorden?
Sociaal, meedenkend & doorzetter.

Wat doe je nu in het dagelijks leven?
Ik werk als manusje van alles in een assurantiekantoor in Apeldoorn. Van advies, tot administratie, van boekhouding tot schadebehandeling en alles wat er tussenin zit. Privé ben ik ruim anderhalf jaar samen met mijn vriendin Marlie waarmee ik komend jaar een nieuw te bouwen woning in de Kerkwijk ga wonen.

 Kaylee

Waarom ik bij het DoS-bestuur ben gegaan?
Ik vind het leuk om dingen te organiseren en DOS geeft mij de kans om een leuk evenement te organiseren voor heel Didam en omstreken.

Beschrijf je zelf in 3 woorden?
Enthousiast, leergierig, proactief.

Wat doe je nu in het dagelijks leven?
In het dagelijks leven ben ik apotheker. Daarnaast lees ik veel en ben ik vaak bij het zwembad te vinden om baantjes te trekken.

Wij gaan er weer voor en zetten Didam op zondag 3 juni 2018 op stelten!