Vink Verduurzaamt!

Didam op Stelten-partner Vink Kunststoffen verduurzaamt!

Als toonaangevende leverancier van kunststof halffabricaten vinden wij dat we een voorbeeldfunctie moeten vervullen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is daarom geïntegreerd in al onze bedrijfsprocessen. Omdat wij vinden dat onze maatschappelijke verantwoordelijkheid verder gaat dan onze organisatie, betrekken wij ook onze partners uit de bedrijfsketen hierin. Het betrekken van onze partners staat centraal in ons MVO-beleid, welke constant wordt aangepast op basis van de verwachtingen van al onze belanghebbenden.

Al deze inspanningen op MVO-gebied zijn beloond met het certificaat voor de MVO prestatieladder niveau 3! De MVO prestatieladder is gestructureerd volgens ISO 26000: de internationale richtlijn voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hiermee zijn wij als één van de slechts 250 bedrijven wereldwijd gecertificeerd volgens deze norm.

De aankomende jaren willen we ons binnen de MVO-kaders focussen op het reduceren van onze milieu-impact, het verbeteren van de gezondheid en veiligheid van onze werknemers, het vergroten van ketenverantwoordelijkheid en het continueren van onze winst en groei.

Wij blijven ons inzetten om onze maatschappelijk toevoegde waarde in de bedrijfsketen te vergroten. Hierbij gaan we voor kwaliteit en tevreden klanten door middel van een persoonlijke aanpak, waarbij het menselijke aspect en duurzaamheid centraal staan.